New Navigation Software Upgrade Available - Kia Cadenza Forum
User Tag List

 10Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 90 (permalink) Old 02-10-2014, 02:36 PM Thread Starter
Senior Member
 
Yooshaw's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Tampa, FL
Posts: 692
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 181 Post(s)
Garage
New Navigation Software Upgrade Available

Just noticed on www.kiatechinfo.com that a new TSB (#62) is out for Navigation Software Upgrade. Fixes include:

1. Error Messages displayed in Korean(Navi.exe and mmMedia.exe) which are sometimes followed by system lock-ups
2.Speed Dependent Volume staying active
3.Sirius Traffic being inoperative or intermittently inoperative.

Anyone have this done yet? Curious that it appears there are different versions of the software out there. Even after the upgrade, there are two versions. Any idea what the differences in these versions are? Maybe has to do with options on the car?
Yooshaw is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 90 (permalink) Old 02-10-2014, 04:00 PM
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2013
Location: Glendale,az
Posts: 789
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 134 Post(s)
I'd like to know also, my version is the 14.004. This seems to be the first version.
mine doesn't show gas prices, will show gas stations but not price.
Does latter versions show the gas prices?
Thank you for posting this, I have my first oil change and service on Thursday; will get the update done then
gene is offline  
post #3 of 90 (permalink) Old 02-11-2014, 08:51 AM Thread Starter
Senior Member
 
Yooshaw's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Tampa, FL
Posts: 692
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 181 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by gene View Post
I'd like to know also, my version is the 14.004. This seems to be the first version.
mine doesn't show gas prices, will show gas stations but not price.
Does latter versions show the gas prices?
Thank you for posting this, I have my first oil change and service on Thursday; will get the update done then
Mine's the 14.004 version also. I can't see gas prices, and I don't remember this feature being anywhere in the manuals.

What packages do you have? I have luxury and technology. I'd be curious to compare versions to what packages folks have to help determine what the different version are for.
Yooshaw is offline  
 
post #4 of 90 (permalink) Old 02-11-2014, 11:30 AM
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2013
Location: Glendale,az
Posts: 789
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 134 Post(s)
I have the same packages as you, luxury and technology, so the version could be dependent on the packages to some extent.
Will be nice if other versions post what packages they have.
I don't see the gas prices in the manual either but one of the kia sites showing the eservices it showed gas prices. If I come across it again ,will post
gene is offline  
post #5 of 90 (permalink) Old 02-11-2014, 11:43 AM
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2013
Location: Glendale,az
Posts: 789
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 134 Post(s)
found it.
go to www.kia.com/us
top of page under technology under uvo
and then features
you will see also Pandora
down farther at siriusxm travel link shows gas prices
check out also under uvo models
uvo eservices with nav
siriusxm travel link gas prices and the one that really got my attention
APP STORE coming soon ???
hope so
maybe some of the other versions of the update have other functions
gene is offline  
post #6 of 90 (permalink) Old 02-11-2014, 03:11 PM Thread Starter
Senior Member
 
Yooshaw's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Tampa, FL
Posts: 692
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 181 Post(s)
Garage
Gene - thanks for the link. Also, on the same site, when you look under "UVO eSERVICES WITH NAV," The Cadenza is listed with SiriusXM Travel Link and App Store (Coming Soon).

I know I've heard that other Kia's have Pandora in UVO (I think it's the 2014 Soul). Hopefully this rolls out to our vehicles too.

Let us know how the update goes on Thursday.
Yooshaw is offline  
post #7 of 90 (permalink) Old 02-12-2014, 07:26 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Does it correct the issue as to why my cadenza has been in the shop two days? Picked it up and nav did not work. Got an "incorrect data" message. Apparently my car has a sorento chip and hyundai software so they need to change chips and reprogram the car...

When I finally get it back I would absolutely love to see pandora and an app store.
ngroat7007 is offline  
post #8 of 90 (permalink) Old 02-12-2014, 10:57 AM
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2013
Location: Glendale,az
Posts: 789
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 134 Post(s)
No Pandora and no app store at this time in the cadenza. May not get these at all in our car.
Sounds like someone at the dealership replaced your chip with the wrong chip when doing the update. Or they downloaded the wrong update in to your car. Shouldn't take them more than 30 min. to 1 hour at the most to correct this.
If you don't have it back today call the cadenza hotline and ask about it 1-855-542-7733
gene is offline  
post #9 of 90 (permalink) Old 02-12-2014, 12:10 PM Thread Starter
Senior Member
 
Yooshaw's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Tampa, FL
Posts: 692
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 181 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by ngroat7007 View Post
Does it correct the issue as to why my cadenza has been in the shop two days? Picked it up and nav did not work. Got an "incorrect data" message. Apparently my car has a sorento chip and hyundai software so they need to change chips and reprogram the car...

When I finally get it back I would absolutely love to see pandora and an app store.
Let us know when you get it back if you notice any changes/features.
Yooshaw is offline  
post #10 of 90 (permalink) Old 02-13-2014, 12:50 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Yooshaw View Post
Let us know when you get it back if you notice any changes/features.
It looked the same at first glance but i forgot to go through it all in depth. I was just happy to finally get nav in my car... It did not work from day one.

Ill check it for any new features that may not be so obvious in an hour or so.
ngroat7007 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome